Förkyld!

Börjar bli förkyld ingen :/ Inte bra!!!

Igår va jag på Idas Res och åt. det är sjuukt att vi också har varit så nervösa för att servera. haha.. Maten va helt ok, vissa grejer va lite tråkigt upplagda men det är ju helt klart bra av dom!!! Kvällen blev det utgång med ylvisen, riktigt trevligt. synd att de inte va så mycket folk dock! Men det blir ju inte roligare än man gör de :P haha..

Imorse va dock inte alls lika roligt! Tror jag fortfarande va full när jag vaknade =/ haha. Tog mig till jobbet å dagen segade verkligen fram! Sen har jag bara legat i soffan och slöat! As gott!!

Ska kolla färdigt på Biggest Looser sen packa klart mina grejer sen blir det nog natti natti. är helt förstörd!

Flyttar Snart wooohoo!! roooligt!

Imon blir det jobb jobb och jobb! Sista dagen på Velvet, känns tråkigt att lämna alla söta människor där!

PUSS

Orka!

Jobbade då i lördags, värsta slagfältet p jobbet, Tsss! haha. Alltid lika kul ?! :P
Söndag blev hem till mor. sen ut å gå med vovvarna, sen tll Månsson å tjöta! Sen ut med vovvarna. Japp Pernilla har varit hundvakt Sön - Tis!
Måndag blev jobb, träning och bio. Snabba cash! Yees äntligen fick ja se den! Tyckte då den va väldigt bra! Gillade dock inte slutet! Det va inte rättvist!
Idag har jag jobba jobbat å jobbat!! Suck! 

Nu sitter jag här å kollar på So you think you can dance. Ska snart hoppa in i duschen! Sen blir det natti natti!




Är för örvigt väldigt väldigt arg, ledsen eller besviken kankse? Fattar då inte hur man tänker när man gör så. Fattar inte att vissa är så tröga att mann inte fattar att det va det som startade det hela förra gången, det va det som fick en att börja tänka att det inte va så bra! Känns nu som ett hugg ihjärtat jag har verkligen försökt att vara possetiv å allt men tror inte jag orkar mer. snart snart snart så slipper jag detta! Då kanske besvikelsen går över?, utan dom små ---- som förstör. Och att man inte fattar?! Det finns inte för mig hur man kan göra så men inte se att det skadar?! Eller är det som jag trodde från början sant?! Jag vet inte ut eller in! Vill typ just nu bara lägga mig ner och gråta! Detta är hemskt!

Jag kan tyvärr inte förklara bättre.

Trött!!

Japp e trött som en gnu... Helt slut igår efter jobbet! Va like hektiskt mellan 18-23 men sen dog det =/ Visst kan sånna dagar va skönt ibland, men hellre hur mycket som helst att göra så man inte märker att tiden går.

Finns inget bra att kolla på Tv..
Ska snart äta dock, pyttipanna! Som daniel lagat ?! Nee :P haha, är nog jäääätte gott!!

 Jaja jobb ikväll!! Woohoo!!


PUSS

En helt vanlig jobb-fredag! Yeey!

A idag står det job på schemt. 11-15 på häxan oxh 18-02.30 på velvet!  Woho!
Det ska nog gå bra, kommer ju åka på en mördar lunch! Vi har Schnitzel, oxfile och lax på menyn! Japp det är dessa dagar man får känna att man lever :P

Igår va jag LEDIG!! Gott gott. va hos mor och tjötade, sen hade jag också mördar träning! Stationsträning jobbigare än man tror! Men har inte så mkt träningsverk idag! Så antar att jag börjar bli lite tränad då :P haha!    I wish!!
Satt även fast med bilen! Kom ingenstans! Herreguuud fick lite små panik! Ringde rara söta Alex som skulle komma ner så vi kunde stå som två nötter tillsammans och försöka få bort bilen :P, men då kom två snälla människor och hjälpt mig istället ! Tack för att det finns några sånna kvar!!

I onsdags blev det en runda på stan! Inte bra för Pernillas plånbok! Men det visade sig att jag gjorde riktigta fynd :) GÖTT!
Sen va jag på S.S på kvällen! Gick hur bra som helst, kändes det som iaf! Får hoppas att dom tyckte det också! Väntar nu bara på att hon ska ringa! =D

Ne nu måste jag ta tag i det sista och åka iväg till jobbet!

Ha en underbar fredag alla och tänk lite på oss som jobbar ikväll ;)
PUSS

Nu ska jag förhoppningsvis ta tag i bloggen igen!

Nu har jag raderat allt det som jag skrivit innan och ska börja en ny start med bloggen!
Så får ju se hur det här går :P

Igår träffade jag Alex en sväng :) Alltid lika härligt.
Va också och kollade på en lägenhet på Torpa =D Och FICK DEN!!! Wooho! Så från och med 1 februari är jag en stadsbo, haha.. Sen åkte jag vidare till Alex för att fixa naglarna! Blev kanonen!

Idag har jag jobbat, Vaknade vid 7 första gången av att jag höll på att döö av törst! så gick upp och drack lite vatten och hade sen stora problem med att somna om! Suck! Efter ett ta gjorde jag dock det och sen va det väldigt segt att gå upp för att åka till jobbet. Blev dok hyffsat pigg i tid till att börja! Jobbade 11-15.15 och började sedan på nästa jobb 15.30! Stress stress stress! va dock väldigt lungt så slutade redan 20.30 :)
Så nu sitter jag hemma har tvättat en maskin, Kollat på So You Think You Can Dance och nu kollar jag på favorit pogrammet Navy CIS!

Allt börjar gå framåt och det känns faktiskt riktigt riktigt bra! Har nog inte varit så här glad på ett tag. Men missförstå mig inte, det är fortfarande tråkigt att det tagit slut mellan mig och Daniel det är inget jag är glad över. Men just nu känns det som att det va för det bästa.

Imorgon blir det hem till Alex och fixa naglen som jag förövrigt slog av idag! AAAH Blev lagom glad! Så är det när man är klantig :P Blir även en sväng till staden med Annica och så vidar till S.S. Så håll nu tummarna för att det går bra för mig så jag kan få mig en heltids tjänst :)

Nu ska jag kollar klart på Tv:n och sen vidare till sängen =)

GOD NATT PUSS

RSS 2.0