Nu ska jag förhoppningsvis ta tag i bloggen igen!

Nu har jag raderat allt det som jag skrivit innan och ska börja en ny start med bloggen!
Så får ju se hur det här går :P

Igår träffade jag Alex en sväng :) Alltid lika härligt.
Va också och kollade på en lägenhet på Torpa =D Och FICK DEN!!! Wooho! Så från och med 1 februari är jag en stadsbo, haha.. Sen åkte jag vidare till Alex för att fixa naglarna! Blev kanonen!

Idag har jag jobbat, Vaknade vid 7 första gången av att jag höll på att döö av törst! så gick upp och drack lite vatten och hade sen stora problem med att somna om! Suck! Efter ett ta gjorde jag dock det och sen va det väldigt segt att gå upp för att åka till jobbet. Blev dok hyffsat pigg i tid till att börja! Jobbade 11-15.15 och började sedan på nästa jobb 15.30! Stress stress stress! va dock väldigt lungt så slutade redan 20.30 :)
Så nu sitter jag hemma har tvättat en maskin, Kollat på So You Think You Can Dance och nu kollar jag på favorit pogrammet Navy CIS!

Allt börjar gå framåt och det känns faktiskt riktigt riktigt bra! Har nog inte varit så här glad på ett tag. Men missförstå mig inte, det är fortfarande tråkigt att det tagit slut mellan mig och Daniel det är inget jag är glad över. Men just nu känns det som att det va för det bästa.

Imorgon blir det hem till Alex och fixa naglen som jag förövrigt slog av idag! AAAH Blev lagom glad! Så är det när man är klantig :P Blir även en sväng till staden med Annica och så vidar till S.S. Så håll nu tummarna för att det går bra för mig så jag kan få mig en heltids tjänst :)

Nu ska jag kollar klart på Tv:n och sen vidare till sängen =)

GOD NATT PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0