Hoho*

FarbrorTorsten och hans granne såg plötsligt en dag en gyllene groda, vilket de tyckte var en imponerande upptäckt. Eftersom han är väldigt svår att upptäcka så när han väl blir det så ger han dem alltid sex önskningar, vilket i det här fallet innebar att Farbror Torsten och grannen fick tre önskningar var.

Grannen önskade sig att alla andra grannar utom Farbror Torsten ska vara kvinnor, vilket Grodan omedelbart uppfyller. Farbror Torsten tänkte ett tag och önskade sig sedan en rejäl störtkruka till hjälm, vilken han satte på sig omedelbart efter att den dykt upp. Grannen förvånades över detta, men fortsätter sedan med sin andra önskan - att alla i hela stan också ska vara kvinnor.

Farbror Torsten önskade då att han fick en motorcykel, och när den dök upp hoppade han upp på den och började att varva med motorn. Grannen kunde inte tro sina ögon och påpekade för Farbror Torsten att han nu har slösat bort två önskningar som han hade kunnat använda till något för sig själv. Grannen skakade på sitt huvud och gör sin sista önskan som är att alla andra människor i hela världen utom Farbror Torsten ska vara kvinnor!

Grodan svarade att "alla andra i hela världen nu är kvinnor" och de båda vände sig nyfiket till FarbrorTorsten för att höra hans sista önskan. Farbror Torsten varvade upp sin motorcykel, tänkte efter en sekund och precis innan han körde iväg så fort han någonsin kunde sade han:
- Jag önskar att min granne blev bög!!


Hihi, lite trevligt så här på morgonen!!
Mina busar springer runt som två tokar och nu hörde jag precis en smäll från köket?!
AAAHH va har dom nu rivt ner....



Eeh det va bara vattenskålen över hela golvet! KUUUUL!
Å nu fortsätter dom med maraton i lägenheten :P


Jag har världens bästaste bästa vän !!! Gick in och kollade hennes blogg nyss och såg ett sånt fint inlägg :D Så nu kommer ja va glad hela dagen :) Yeey!! Älskar dig hjärtat mitt <3
ALEXSANDRA <3
(om ni inte redan fattade de?)


Nu ska ja göra mig iordning å så blir det iväg till jobbet :)
HA EN UNDERBAR DAG!
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0