weey!

Det va bara en lätt inflamation i den blinda tarmen! (tror vi iaf). Så nu ska jag ligga i soffan hela dagen och glo på film! YEes så får det bli!
måste få tag på chefen också, jag borde inte jobba ikväll! Sen är jag ju ändå ledig imon så får hoppas att magen mår bra imon när jag vaknar! Är det inte bättre innan måndag så blir det tillbaka! Så nu har jag bestämt mig för att det är bra imrgon när jag vaknar! Weey!

Skulle gjort naglarna idag! men blev ju 'nnu en dag det inte gick! Så nu satsar jag på imon och då ska dom fixas! YEES!

Hoho måste bara skriva lite inget viktigt så ni behöver inte läsa om ni inte vill :P Ska bara få ur mig!
- Förra årets påskhelg va en utan dom bättre, eller rättare sagt den va väldigt bra! haha. Skrattar lite för mig själv när jag tänker på vissa grejer som sades och hände :P TSS!
Så taggar nu för att iår blir lika bra! WEEY!
- OCH DU! A just det du! Då gör mig så arg ibland! fattar inte riktigt vad som pågår i ditt huvud? Personer går vidare och personer förändras! Så enkelt är det - Deal with it!
- Nu hoppas jag också på att "depp" perioden är över! börjar må bättre nu, allt börjar kännas bättre! Hoppas också det håller i sig efter helg och ledighet!

AA sånt är livet!
Funderar på att jobba imon kväll kankse? Behöver ju pengarna och nu försvann en HEL dag! Det är lite jobbigt!
Får se hur jag känner och mår!

Ne måste göra mig något att äta sen se om nån vänlig själ kan hjälpa mig starta min bil så jag kan åka med den till pappsen så han kan kolla vad det är för fel eller om det helt enkelt bara är till att byta batteri! Yepp yepp!

PUSS så länge












t h a t d o n ' t k i l l me c a n o n l y m a k e m e s t r o n g e r

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0